Barion Pixel

Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz.

Izlandi zuzmó köhögés elleni tabletta homoktövis aromával, 24x

Az izlandi zuzmóban található nyálkaanyagok védőréteget képeznek az irritált nyálkahártyákon, így védve a további irritációtól.
Megnyugtatja a nyálkahártyákat, és enyhíti a köhögési ingert. A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tabletták segítenek száraz köhögés, valamint rekedtség esetén. Kellemes homoktövis ízesítéssel.

  • száraz köhögés és torokfájás esetén
  • növény alapú, alkoholmentes, cukormentes
  • rekedtség esetén is segít
  • homoktövis ízű

Izlandi zuzmó.

A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tablettákat a használati útmutatóban szereplő előírásoknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben kérdései vannak, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.

  • Felnőtteknek és 12 évesnél idősebb gyermekeknek: Szopogassanak el naponta legfeljebb 6 tablettát.
  • Gyermekeknek 6-12 éves korig: Szopogassanak el naponta legfeljebb 3 tablettát.

A kezelés sikere érdekében a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tabletták rendszeres és előírásszerű alkalmazása nagyon fontos. A tartós hatás eléréséhez a tünetek megszűnését követően még 2-3 napig ajánlott folytatni a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tabletták alkalmazását.

A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tabletta hosszabb ideig is alkalmazható. Feltétlenül keresse fel kezelőorvosát, ha a tünetek egy héten belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.

Használati útmutató

1.990 Ft

Cikkszám: 93 Kategória:

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Kapcsolódó termékek