Barion Pixel

Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz.

Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup, 100 ml

Az izlandi zuzmót növényi hatóanyagként használják száraz, irritáló köhögésre a benne található nyálkaanyagok nyugtató hatása miatt.
A mályva levelei és virágai is nyálkaanyagot tartalmaznak, amely tovább erősíti az izlandi zuzmó nyálkaanyagai által képzett védőréteget az irritált nyálkahártyán. Ez a hatékony növényi alapú duó csillapítja a száraz köhögést.
A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup gyermekeknél 1 éves kortól alkalmazható. Finom cseresznye íze meg fogja győzni gyermekeit is!

  • kellemes cseresznye ízű
  • száraz köhögés és torokfájás esetén
  • növény alapú, alkoholmentes, cukormentes
  • gyermekeknél már 1 éves kortól alkalmazható

Izlandi zuzmó és mályva.

A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirupot a használati útmutatóban szereplő előírásoknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben kérdései vannak, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.

  • Gyermekeknek és serdülőknek 7-16 éves korig: 10 ml Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup naponta kétszer.
  • Gyermekeknek 1-6 éves korig: 5 ml Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup naponta 1-2 alkalommal szükség szerint.

A kezelés sikere érdekében a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup rendszeres és előírásszerű alkalmazása nagyon fontos. A tartós hatás eléréséhez a tünetek megszűnését követően még 2-3 napig ajánlott folytatni a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup alkalmazását.

A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyerekszirup hosszabb ideig is alkalmazható. Feltétlenül keresse fel kezelőorvosát, ha a tünetek egy héten belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.

Használati útmutató

2 220 Ft

Cikkszám: 147 Kategória:

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Kapcsolódó termékek