Barion Pixel

Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz.

Izlandi zuzmó köhögés elleni tabletta gyermekeknek, 24x

Az izlandi zuzmóban található nyálkaanyagok védőréteget képeznek az irritált nyálkahártyákon, így védve a további irritációtól.
Ez megnyugtatja a nyálkahártyákat, és enyhíti a köhögési ingert. A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyermektabletta segít száraz köhögés, valamint rekedtség és torokfájás esetén. Kellemes cseresznye ízesítéssel.
A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyermektabletta 4 éves kortól alkalmazható. Finom cseresznye íze meg fogja győzni gyermekeit is!

  • kellemes cseresznye ízű
  • száraz köhögés és torokfájás esetén
  • növény alapú, alkoholmentes, cukormentes
  • rekedtség és torokfájás esetén is segít

Izlandi zuzmó.

A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tablettákat a használati útmutatóban szereplő előírásoknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben kérdései vannak, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.

  • Gyermekeknek és serdülőknek 4-12 éves korig: Szopogassanak el naponta legfeljebb 3 tablettát.
  • Serdülőknek 12 éves kortól és felnőtteknek: Szopogassanak el naponta legfeljebb 6 tablettát.

A kezelés sikere érdekében a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyermektabletta rendszeres és előírásszerű alkalmazása nagyon fontos. A tartós hatás eléréséhez a tünetek megszűnését követően még 2-3 napig ajánlott folytatni a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyermektabletta alkalmazását.

A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni gyermektabletta hosszabb ideig is alkalmazható. Feltétlenül keresse fel kezelőorvosát, ha a tünetek egy héten belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.

Használati útmutató

2 090 Ft

Cikkszám: 109 Kategória:

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Kapcsolódó termékek