Barion Pixel

Orvostechnikai eszköz.

Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kehely

Puha, kényelmes és könnyen használható teherbeesést segítő kehely. A 100%-ban orvosi minőségű szilikonból készült megtermékenyülést elősegítő kehely segít növelni a terherbeesés esélyét.
A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a FERTI·LILY fogamzást támogató kehely 48%-kal növeli a teherbeesés esélyét. *

*Egy klinikai vizsgálat során a FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kelyhet 3 cikluson át alkalmazó nők 48%-kal nagyobb valószínűséggel estek teherbe.

(Grada van den Dool, Gonnie van Osta and Maarten Wiegerinck: The FERTI·LILY Conception Cup Increases the Chance of Conceiving in Comparison with Expected Pregnancy Rates: A Prospective Observational Study. Journal of Pregnancy and Newborncare, 14 April 2021)

A FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kehely puha, kényelmes és könnyen használható. Az ejakuláció után a kelyhet a hüvelybe kell felhelyezni, így a hímivarsejtek közvetlenül a méhnyakba (a méh bejáratába) kerülnek. Ez lehetővé teszi, hogy több hímivarsejt maradjon életben, és ússzon át a méhnyaknyákon, amelyek aztán felúszhatnak a méhbe. Minél több hímivarsejt éri el a méhet, annál nagyobb az esélye annak, hogy valamelyik hímivarsejt eléri és behatol a petesejtbe, így növelve meg a fogantatás esélyét.

  • Segíti az otthoni teherbeesést.
  • Több spermiumot juttat a méhnyakba.
  • Kényelmes és könnyen használható.
  • 100% orvosi minőségű szilikonból készült.
  • Természetes, biztonságos és hormonmentes.
  • Akár 6 ciklusig újrafelhasználható.

 

8.990 Ft

Cikkszám: 338 Kategória:

Kapcsolódó termékek