Barion Pixel

Orvostechnikai eszköz.

Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő csomag

Teherbeesést segítő csomag: A FERTI·LILY fogamzást támogató gél és a FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kehely egymással kombinálva is használható. Mindez növeli a teherbeesés esélyét!
1 DB 50 ML-ES TUBUST + 1 KELYHET tartalmaz a csomag.

Minden FERTI·LILY termék támogatja a természetes megtermékenyülést anélkül, hogy megzavarná a romantikát. Termékeinket kényelmesen használhatod otthonodban. A FERTI·LILY természetes módon segít kézbe venni a megtermékenyülést, növeli a terherbeesés esélyét.

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél a hüvelyszárazság enyhítésére és/vagy a szex közbeni élvezet fokozására lett kifejlesztve. Mindemellett pedig spermabarát.*

ÖSSZETEVŐK:
Víz, fenetil-alkohol, nátrium-hialuronát, xantángumi, fruktóz, nátrium-bikarbonát, nátrium-klorid, kálium-klorid, dinátrium-foszfát, kálium-foszfát, citromsav.

 

 

* Steiner, Anne Z., et al. “Effect of vaginal lubricants on natural fertility.” Obstetrics and gynecology 120.1 (2012): 44.

A FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kehely puha, kényelmes és könnyen használható. Az ejakuláció után a kelyhet a hüvelybe kell felhelyezni, így a hímivarsejtek közvetlenül a méhnyakba (a méh bejáratába) kerülnek. Ez lehetővé teszi, hogy több hímivarsejt maradjon életben, és ússzon át a méhnyaknyákon, amelyek aztán felúszhatnak a méhbe. Minél több hímivarsejt éri el a méhet, annál nagyobb az esélye annak, hogy valamelyik hímivarsejt eléri és behatol a petesejtbe, így növelve meg a fogantatás esélyét. A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a FERTI·LILY fogamzást támogató kehely 48%-kal növeli a teherbeesés esélyét.*

A kehely 100%-ban orvosi minőségű szilikonból készült, és akár 6 ciklusig újrafelhasználható.

 

*Egy klinikai vizsgálat során a FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kelyhet 3 cikluson át alkalmazó nők 48%-kal nagyobb valószínűséggel estek teherbe.

(Grada van den Dool, Gonnie van Osta and Maarten Wiegerinck: The FERTI·LILY Conception Cup Increases the Chance of Conceiving in Comparison with Expected Pregnancy Rates: A Prospective Observational Study. Journal of Pregnancy and Newborncare, 14 April 2021)

13.990 Ft

Cikkszám: 338_345 Kategória:

Kapcsolódó termékek