Barion Pixel

Összehasonlítható-e a menstruációs kehely a Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kehellyel?

Egyre gyakrabban kapunk kérdéseket arra vonatkozólag, hogy vajon a menstruációs kehely helyettesítheti-e a speciálisan kialakított megtermékenyülést elősegítő kelyhet.
Nem meglepő, ha sokan úgy gondolják, hogy a menstruációs kehely jó helyettesítője a Ferti-Lily fogantatást elősegítő kehelynek.
Első pillantásra ezek az eszközök valóban hasonlónak tűnhetnek.

A menstruációs kehely és a teherbeesést elősegítő kehely azonban fontos pontokban különböznek egymástól.

Ilyenek például:

  • A speciális kialakítás
  • A kényelem
  • És a hatékonyság

Ha olyan terméket keresel, amely növeli a teherbeesés esélyét, akkor a következő információk hasznosak lesznek Neked:
A menstruációs kehelynek azért mélyebb a formája, és azért helyezkedik el alacsonyabban a hüvelyben, mint a Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kehely, mert azt a vér összegyűjtésére és annak kifolyásának megakadályozására fejlesztették ki.

A menstruációs kehely távolabb van a méhnyaktól (a méh nyílásától), így a spermiumnak hosszabb utat kell megtennie a petesejthez való eljutáshoz. Ezáltal a spermiumok jobban ki vannak téve a hüvely környezetének is, ahol nem kapnak védelmet a hüvely potenciálisan káros pH-értékétől.

Ezzel szemben a Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kehely közelebb helyezkedik el a méhnyakhoz, ezáltal segítve, hogy minél több spermium érje el a méhnyakat és a méhet.
A Ferti-Lily kehely kifordítható, mely a könnyedebb felhelyezést segíti, a hosszabb szára pedig a könnyű eltávolítás érdekében került kialakításra.
A menstruációs kelyhekkel ellentétben a Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kelyhet Európában gyógyászati ​​segédeszközként tartják nyilván. Komoly teszteknek vetették alá a biztonságosság és hatékonyság érdekében.

Ezenkívül a Ferti-Lily mögött Robert Stal orvos, vállalkozó és Dr. Maarten Wiegerinck termékenységi specialista áll, akik szakmai tudásukat egyesítve alkották meg a Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kelyhet.
Ezzel szemben a menstruációs kelyhek egészségügyi termékeknek minősülnek. Ezek a termékek nem esnek át biztonsági vagy klinikai vizsgálatokon, ami azt jelenti, hogy minőségük eltérhet a Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kehelyétől.

Amennyiben további információra van szükséged, keress minket bizalommal!